Sovereign Court Residence

  • 180221.0110-min
  • 180221.0106-min
  • 180221.0113-min
  • 190315.HR0004-min
  • 190315.HR0008-min
  • 180215.0068-min
  • 180215.0082-min

‘A reinvigorated rear living area creates a connection to a contemporary pool pavilion’
The scheme was to upgrade a dark and dated kitchen and lounge area opening out to a new pool pavilion, creating a whole new outdoor living space. The kitchen which once sat as a dividing element is replaced with a carefully sculpted showpiece that adds to the living space both visually and functionally. Opening out to the new pool pavilion are a pair of large format sliding doors, opening both spaces to each other. The new pool and alfresco sitting above the rear yard beyond are covered by a striking timber-clad inverted truss canopy structure.
The works also included an upgrade to the master ensuite. Transforming a dark inconvenient room into a user-friendly space to be enjoyed.

 

Project Location:
Mildura, VIC

 

Photographer:
Darren Seiler