Eco Friendly Residence – Burnside

  • LEABROOK_MAIN
  • LEABROOK_SUB1
  • LEABROOK_SUB2
  • LEABROOK_SUB3
  • LEABROOK_SUB4
Eco Friendly Residence РBurnside

A new family home with echoes of the original house resonating through the space, a harmony of natural materials and fresh accent colours with exposed rafters punctuating the living area. While being unique, this eco friendly home sits comfortably along the neighbouring houses, making a quite statement.

With sustainable features such as double glazed uPVC windows , rammed earth walls, north facing windows that warm the polished concrete floor and shading to east and west glazing, thermal comfort is achieved with minimal energy use. Although in-floor heating is installed, it was not required thus far.

Project Location:

Burnside, Adelaide, SA